Jon Forssell intervjuar Charlotta Rydholm

Charlotta står upp och tittar in i kameran med en leende. Hon bär mörkgröna glasögon samt en klänning. Klänningen har en grå överdel samt en svart underdel med ett stort blå/rosa tryck.

Charlotta Rydholm hjälper människor och organisationer att förflytta sig.

I rollen som facilitator är hon någon att hålla i handen när vi behöver göra vägval, fatta beslut eller komma samman kring en riktning. Och ibland är processen i sig ett resultat.

I det här samtalet får du ta del av Charlottas grundmetodik, tankar kring metodval och processer, och vikten av att kombinera dem med känsla för mänskliga aspekter.

Vi pratar också om varför vi kanske inte behöver värdera allt hela tiden, om hur man får igång ett bra samtal i ett rum, om tatueringar och…så mycket mer. Bara lyssna!

Bilden är uppdelad i två.Till höger en leende Charlotta som tittar rakt in i kameran. Bilden är beskuren en bit nedanför ansiktet. Hon har en blå jacka på sig med små broderade fåglar. Bakom henne syns en del av Visbys ringmur. Till vänster en gråvit bild med en pil som visar båda riktningar.

Det finns också två bonusavsnitt att ta del av.

– Ett om hur teknikutveckling och AI påverkar facilitation och lärande, och hur vi kan nyttja tekniken och vikten av mening:

– Ett om om hur en prins från Siam bidragit till Charlottas paketering och tydliga kommunikation.

Samtalsledare är Jon Forssell, Happy Bear AB

Profilbild på Jon Forsell. Jon har på sig svart kavaj och vit skjorta. Han bär glasögon, ler och tittar in i kameran.