Intranät

Glömt dina uppgifter?

Bli medlem

Ett medlemskap i Talarföreningen – NSA Sweden ger dig som talare eller moderator tillgång till ett helt nytt unikt nätverk med många möjligheter och fördelar. Vi kommer utvecklar ständigt våra medlemsförmåner. Direkt från start ingår följande:

  • Möjlighet till utbyte av kontakter, erfarenheter och kunskaper i talarbranschen.
  • Tillträde till events, medlemsträffar och utbildningar.
  • Tillgång till slutna forum på Facebook med möjlighet till unik direktkontakt med kollegor i talarbranschen.
  • Rätten att marknadsföra dig som ”Medlem i Talarföreningen – NSA Sweden – föreningen som samlar och utvecklar Sveriges professionella talare och moderatorer”.

Medlemskap

Medlemskapet är till för dig som arbetar professionellt som talare/moderator. Som medlem får du tillgång till exklusiva events och möten med möjlighet till erfarenhetsutbyte kring branschfrågor, kompetensutveckling etc. Du får även tillgång till ett exklusivt forum på Facebook för kontakter och erfarenhetsutbyte mellan föreningens professionella medlemmar.

Priset för ett medlemskap är 1600 kronor per år. I priset ingår 100 kr medlemsavgift (ej avdragsgillt) och 1500 kr serviceavgift (avdragsgillt). På serviceavgiften tillkommer moms. Priset är reducerat i samband med pandemin.

Ansök

Varför är du medlem i talarföreningen?

Hasse Carlsson

Inspirationsföreläsare, talare och författare

För det första är det en otrolig gåva att få styrka och styrkas av likasinnade och tillsammans lyfta varandra. Då blir vi bättre och presterar bättre vilket ger våra kunder mer inspiration, kunskap, kraft och verktyg som gör dem skarpare och konkurrenskraftigare. Win, win, win helt enkelt.

Anna Bellman

Moderator och föreläsare

Mycket inspiration och ännu mer fantastiskt umgänge med moderator- och talarkollegor. I denna ”ensamvargsbransch” är det fantastiskt att kunna dela tankar och ses med jämna mellanrum. Jag ser fram emot vad mycket mer denna förening kan medföra.

Ergin Özdemir

Föreläsare

Jag stötte på talarföreningen av en slump och var med på en träff. Jag kände mig välkommen direkt – miljön var öppen, nyfiken och generös, Nu har jag passerat en milstolpe och gått från att vara stödmedlem till professionell. Det gör mig stolt!  Jag har en erfaren föreläsare som mentor och ser och lär mig nya saker varje dag. Om du blir medlem lovar jag att göra allt jag kan för att du ska känna dig lika välkommen som jag gjorde.

Charlotte Signahl

Moderator och föreläsare

Därför att jag tror att vi tillsammans höjer kvaliteten i branschen.
Därför att Sharing is caring och jag har fått så mycket på den korta tid jag varit med och jag har också kunnat ge till andra.
Därför att det hittills har varit så roligt!
Jag älskar också vår definition av stödmedlem – en medlem att stötta på vägen mot professionalitet!

Anna-Karin Lingham

Varumärkesexpert, föreläsare och skribent

”Kompetensutveckling, öppenhet, generositet, peptalk, omtanke och riktigt vassa förebilder är det jag uppskattar mest. Har jag en fråga i min talarroll – enkel eller komplicerad – så får jag via kollegor i Talarföreningen flera kloka svar på den efter bara några minuter. Det är värdefullt på riktigt.”

Lena Skogholm

Föreläsare

Det är en upplevelse utöver det vanliga att vara med i Talarföreningen – NSA Sweden! Att få möta inspirerande människor med en livsresa som gett unik kompetens och stort driv är en gåva. Personer som dessutom visar häpnadsväckande generositet, klokskap och engagemang i både smått och stort är ovärderligt. Varför jag är medlem? Det går helt enkelt inte att motstå!