Bli medlem

Medlemskapet är till för dig som arbetar professionellt som talare/moderator.

Ett medlemskap i Talarföreningen – NSA Sweden ger dig som talare eller moderator tillgång till ett helt nytt unikt nätverk med många möjligheter och fördelar.

Vi utvecklar ständigt våra medlemsförmåner. Direkt från start ingår följande:

Medlemsvillkor

För att bli medlem i Talarföreningen måste du uppfylla något av nedanstående krav:

  • Du har det senaste året (som egen eller anställd) genomfört minst 20 betalda talar- och/eller moderatorsuppdrag
    och/eller
  • fakturerat minst 180 000 kronor för talar- och/eller moderatorsuppdrag.
  • För att bli medlem behöver du utöver ovanstående ställa dig bakom föreningens etiska riktlinjer. Läs dem här»

Pris

Priset för ett medlemskap är 1 600 kronor per år. I priset ingår 100 kr medlemsavgift (ej avdragsgillt) och 1500 kr serviceavgift (avdragsgillt). På serviceavgiften tillkommer moms.

Vad våra medlemmar säger om talarföreningen

Svartvit bild på Hasse Carlsson. Hasse har ljus skjorta och bär glasögon. Han ler och tittar in i kameran.

För det första är det en otrolig gåva att få styrka och styrkas av likasinnade och tillsammans lyfta varandra. Då blir vi bättre och presterar bättre vilket ger våra kunder mer inspiration, kunskap, kraft och verktyg som gör dem skarpare och konkurrenskraftigare. Win, win, win helt enkelt.

Hasse Carlsson, Inspirationsföreläsare, talare och författare
Profilbild på Anna Bellman. Anna har på sig en magentafärgad blus och ett halsband i silver. Hon ler och tittar in i kameran.

Mycket inspiration och ännu mer fantastiskt umgänge med moderator- och talarkollegor. I denna ”ensamvargsbransch” är det fantastiskt att kunna dela tankar och ses med jämna mellanrum. Jag ser fram emot vad mycket mer denna förening kan medföra.

Anna Bellman, Moderator och föreläsare
Svartvi bild på Charlotte Signahl. Charlotte har lugg och håret är klippt i en page.

Därför att jag tror att vi tillsammans höjer kvaliteten i branschen.
Därför att Sharing is caring och jag har fått så mycket på den korta tid jag varit med och jag har också kunnat ge till andra.
Därför att det hittills har varit så roligt!
Jag älskar också vår definition av stödmedlem – en medlem att stötta på vägen mot professionalitet!

Charlotte Signahl, Moderator och föreläsare
Anna-Karin Lingham

Kompetensutveckling, öppenhet, generositet, peptalk, omtanke och riktigt vassa förebilder är det jag uppskattar mest. Har jag en fråga i min talarroll – enkel eller komplicerad – så får jag via kollegor i Talarföreningen flera kloka svar på den efter bara några minuter. Det är värdefullt på riktigt.

Anna-Karin Lingham, Varumärkesexpert, föreläsare och skribent
Profilbild Lena Skogholm. I bakgrunden sysn vatten och strand.

Det är en upplevelse utöver det vanliga att vara med i Talarföreningen – NSA Sweden! Att få möta inspirerande människor med en livsresa som gett unik kompetens och stort driv är en gåva. Personer som dessutom visar häpnadsväckande generositet, klokskap och engagemang i både smått och stort är ovärderligt. Varför jag är medlem? Det går helt enkelt inte att motstå!

Lena Skogholm, Föreläsare

lär känna våra medlemmar

Intervju pågår

  • Foto på Jenny som ler med korsade armar mot en rutig bakgrund. Hon har blont hår i en knut och väldigt färgglada kläder.

Intervju pågår: Jenny Theolin

2023|

Charlotta Rydholm intervjuar Jenny Theolin Charlotta Rydholm intervjuar Jenny Theolin om begreppet facilitering. Vad är det, hur fungerar det och vad är smart att tänka på? Är alla facilitatorer likadana? Är det verkligen så

  • Alexander Slotte som har på sig gul jacka, bild tagen mot svart bakgrund.

Intervju pågår: Alexander Slotte

2023|

Desireé Rova intervjuar Alexander Slotte Skapa lojalitet och tillväxt via befintliga relationer Välkommen till det senaste avsnittet av Intervju pågår! I detta avsnitt välkomnar Desirée Rova som intervjuare Alexander Slotte till intervjustafetten och