Bli medlem

Medlemskapet är till för dig som arbetar professionellt som talare/moderator.

Ett medlemskap i Talarföreningen – NSA Sweden ger dig som talare eller moderator tillgång till ett helt nytt unikt nätverk med många möjligheter och fördelar.

Vi utvecklar ständigt våra medlemsförmåner. Direkt från start ingår följande:

Medlemsvillkor

För att bli medlem i Talarföreningen måste du uppfylla något av nedanstående krav:

  • Du har det senaste året (som egen eller anställd) genomfört minst 20 betalda talar- och/eller moderatorsuppdrag
    och/eller
  • fakturerat minst 180 000 kronor för talar- och/eller moderatorsuppdrag.
  • För att bli medlem behöver du utöver ovanstående ställa dig bakom föreningens etiska riktlinjer. Läs dem här»

Pris

Priset för ett medlemskap är 1 600 kronor per år. I priset ingår 100 kr medlemsavgift (ej avdragsgillt) och 1500 kr serviceavgift (avdragsgillt). På serviceavgiften tillkommer moms.

Vad våra medlemmar säger om talarföreningen

Profilbild på Anna Bellman. Anna har på sig en magentafärgad blus och ett halsband i silver. Hon ler och tittar in i kameran.

Mycket inspiration och ännu mer fantastiskt umgänge med moderator- och talarkollegor. I denna ”ensamvargsbransch” är det fantastiskt att kunna dela tankar och ses med jämna mellanrum. Jag ser fram emot vad mycket mer denna förening kan medföra.

Anna Bellman, Moderator och föreläsare
Svartvit bild på Hasse Carlsson. Hasse har ljus skjorta och bär glasögon. Han ler och tittar in i kameran.

För det första är det en otrolig gåva att få styrka och styrkas av likasinnade och tillsammans lyfta varandra. Då blir vi bättre och presterar bättre vilket ger våra kunder mer inspiration, kunskap, kraft och verktyg som gör dem skarpare och konkurrenskraftigare. Win, win, win helt enkelt.

Hasse Carlsson, Inspirationsföreläsare, talare och författare
Svartvi bild på Charlotte Signahl. Charlotte har lugg och håret är klippt i en page.

Därför att jag tror att vi tillsammans höjer kvaliteten i branschen.
Därför att Sharing is caring och jag har fått så mycket på den korta tid jag varit med och jag har också kunnat ge till andra.
Därför att det hittills har varit så roligt!
Jag älskar också vår definition av stödmedlem – en medlem att stötta på vägen mot professionalitet!

Charlotte Signahl, Moderator och föreläsare
Anna-Karin Lingham

Kompetensutveckling, öppenhet, generositet, peptalk, omtanke och riktigt vassa förebilder är det jag uppskattar mest. Har jag en fråga i min talarroll – enkel eller komplicerad – så får jag via kollegor i Talarföreningen flera kloka svar på den efter bara några minuter. Det är värdefullt på riktigt.

Anna-Karin Lingham, Varumärkesexpert, föreläsare och skribent
Profilbild Lena Skogholm. I bakgrunden sysn vatten och strand.

Det är en upplevelse utöver det vanliga att vara med i Talarföreningen – NSA Sweden! Att få möta inspirerande människor med en livsresa som gett unik kompetens och stort driv är en gåva. Personer som dessutom visar häpnadsväckande generositet, klokskap och engagemang i både smått och stort är ovärderligt. Varför jag är medlem? Det går helt enkelt inte att motstå!

Lena Skogholm, Föreläsare

lär känna våra medlemmar

Intervju pågår

  • Porträtt av Frida som har kort, vågigt ljusbrunt hår som leende ser in i kameran. Hon bär en ljusbeige kavaj och ett litet guldhalsband, mot en suddig bakgrund av solbelysta gröna träd

Intervju pågår: Frida Adamsson

2024|

Alicia Espinosa intervjuar Frida Adamsson En äkta stockholmare med en passion för visuell kommunikation Jag mötte Frida på en julfest för Talarföreningens och vårt samtal gjorde ett bestående intryck på mig. Hon verkade vara

Intervju pågår: Janne Björge

2024|

Alexander Slotte intervjuar Janne Björge Med över två decennier av erfarenhet har Janne Björge cementerat sin plats som en framstående föreläsare och rådgivare inom varumärkesbyggande och kundupplevelser. Hans passion för att göra företag

  • Jan sitter i en brun fåtölj och har mörk kavaj med grå skjorta och glasögon, glatt leende mot kameran.

Intervju pågår: Jan Kronkvist

2024|

Andrea Hartmann Jovell intervjuar Jan Kronkvist Från skådespel på Läckö slott till retorikutbildningar för yrkesverksamma  Inställda möten och framskjutna samtal – så såg Jan Kronkvists fullbokade kalender ut innan vi äntligen fick till denna intervju.