Utbildningar och Events

Varje år genomför vi ett antal event och utbildningar – de flesta för medlemmar och några tillsammans med andra aktörer i branschen. Vissa är planerade i god tid innan – men lika många uppstår spontant bland våra medlemmar, i form av meet-ups eller interna webinarier.

Vi kallar ofta våra egna träffar för kompetensevent. Innehållet för varje sådant skiljer sig åt, med teman som spänner mellan en stor bredd av ämnen – allt från improvisation och teater till ekonomi och försäljning.

Föreningens konvent är årets största och viktigaste event. Då samlas vi för årsmöte, intern kompetensutveckling och nätverkande.

Vill du få inbjudningar till våra öppna event och utbildningar utan kostnad?


Laddar Evenemang

Ta chansen att träffa andra medlemmar, påverka Talarföreningens verksamhet och mingla loss tillsammans med oss andra nyfikna talare, moderatorer och företagare.

Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ och ditt deltagande som medlem är viktigt. På årsmötet behandlar vi inkomna förslag från medlemmar (motioner) och förslag från styrelsen (propositioner). Vi fattar också beslut om verksamhetsplan, väljer styrelse, valberedning och revisorer.

Fredag 10 mars 2023, kl 14-16 (Eftermingel 16-17)

Digitalt i Zoom

Frågor? Kontakta Angeli S Hederberg, ordförande

Var med och påverka! Läs tips till dig som vill skriva en motion»

Motionsstopp är 20/1 2023

Till toppen