Utbildningar och Events

Varje år genomför vi ett antal event och utbildningar – de flesta för medlemmar och några tillsammans med andra aktörer i branschen. Vissa är planerade i god tid innan – men lika många uppstår spontant bland våra medlemmar, i form av meet-ups eller interna webinarier.

Vi kallar ofta våra egna träffar för kompetensevent. Innehållet för varje sådant skiljer sig åt, med teman som spänner mellan en stor bredd av ämnen – allt från improvisation och teater till ekonomi och försäljning.

Föreningens konvent är årets största och viktigaste event. Då samlas vi för årsmöte, intern kompetensutveckling och nätverkande.

 

Internationella talarkonvent

För dig som vill inspireras av talarkollegors tips och visdom runt om i världen, eller själv föreläsa där, så följ denna länk till Global Speakers Federation och framtida events.

Vill du få inbjudningar till våra öppna event och utbildningar utan kostnad?

Laddar Evenemang

Låt oss prata vidare om arvoden!

I mars diskuterade vi arvoden och suget att prata vidare var stort. Så här kommer del 2! Kanske satte du ett mål i mars? Här följer vi upp hur det gick att höja eller spetsa till priset!
Öppet även för dig som inte var med i mars!
Kanske vill du testa din prislista på någon? Prata paketering, reseersättning eller få inspel på hur du kan kommunicera det värde du skapar?
Välkommen till en träff där vi delar erfarenheter med varandra.
Endast för medlemmar.
Vi ses på Zoom, länk kommer.
//Caroline Mohr och Angeli S Hederberg

Dela på sociala medier

Till toppen