Utbildningar och Events

Varje år genomför vi ett antal event och utbildningar – de flesta för medlemmar och några tillsammans med andra aktörer i branschen. Vissa är planerade i god tid innan – men lika många uppstår spontant bland våra medlemmar, i form av meet-ups eller interna webinarier.

Vi kallar ofta våra egna träffar för kompetensevent. Innehållet för varje sådant skiljer sig åt, med teman som spänner mellan en stor bredd av ämnen – allt från improvisation och teater till ekonomi och försäljning.

Föreningens konvent är årets största och viktigaste event. Då samlas vi för årsmöte, intern kompetensutveckling och nätverkande.

 

Internationella talarkonvent

För dig som vill inspireras av talarkollegors tips och visdom runt om i världen, eller själv föreläsa där, så följ denna länk till Global Speakers Federation och framtida events.

Vill du få inbjudningar till våra öppna event och utbildningar utan kostnad?

Loading Events

Möt Martin Laschkolnig, ordförande för Global speakers federation, när han delar med sig av sitt perspektiv på hur du som talare, processledare eller utbildare kan tämja din inre kritiker och frodas i osäkra tider.

Martin är internationell föreläsare och utbildare och har studerat allt från epistemologi till buddism. Efter en egen livskris började han utforska vad det är som gör att vissa människor hittar ett lugn i osäkra tider.

Martin kommer också kort att berätta hur medlemskapet i en talarförening kan öppna dörrar till arenor och kollegor över hela världen.

Kostnadsfritt och öppet även för dig som inte är medlem i Talarföreningen Sverige.

Passar alla som är eller vill bli professionella talare eller moderator.

Föreläsningen sker på engelska.

Välkommen hälsar styrelsen i Talarföreningen Sverige

Dela på sociala medier

Till toppen