Personuppgifter
Talartyp:
Talare
Områden:
Företagskultur, Kreativitet, Ledarskap, Personlig utveckling, Varumärken, Värdegrund
Om mig:
I en tid av hets, yta och kortsiktighet träder Anna-Karin in i ett rum eller på en scen och förmedlar lugn, värme och långsiktighet. Det är svårt att inte bli förtrollad av klokskapen och kompetensen när Anna-Karin berättar om varumärken, ambassadörskap och engagemang och den betydelse det har för organisationens överlevnad och utveckling. Hon lyssnar in och läser av publiken och ger konkreta råd och verktyg.

Anna-Karin är varumärkesexpert. Det handlar om genuinitet, trovärdighet och människor som nyckel till långsiktig framgång för företaget.

Anna-Karin har arbetat med varumärkesutveckling för både företag och individer under många år. Hon har lång erfarenhet av ledarskap och varumärkesarbete inom bl a Axfoodkoncernen, Hästens Sängar och Apotek Hjärtat. Anna-Karin arbetar idag som talare, rådgivare, skribent och inspiratör. Hon har skrivit handboken ”Visa ditt rätta jag” för utveckling av det personliga varumärket. Hon är också konstnär och friluftsäventyrerska med förkärlek för höga berg.
Språk:
Svenska och engelska
Referenser:
Urval:
Björn Borg
BioGaia
Läkemedelsakademien
Orkla Care
Peak Performance
Säljarnas Riksförbund
Meriter:
Årets Mentor 2012, Marknadsföreningen i Stockholm
Årets Matrona 2014, utmärkelse för engagemang, generositet och föredöme i företagandet
Författare till handboken ”Visa ditt rätta jag – Utveckla ditt personliga varumärke för att nå dina mål och skapa mervärde för andra”
Fil kand ekonomi och marknadsföring
Konstnär
Föreläsningar:
The Art of Branding
Från medarbetare till varumärkesambassadör
Lönsam varumärkesutveckling
Stärk ditt personliga varumärke
Sagt om mig:
"Du får människor och företag att blomstra!"

-Deltagare, Workshop personligt varumärke
Mobil:
0704-56 76 22