Utbildningar & Event

Varje år genomför vi ett antal event och utbildningar – de flesta för medlemmar och några tillsammans med andra aktörer i branschen. Vissa är planerade i god tid innan – men lika många uppstår spontant bland våra medlemmar, i form av meet-ups eller interna webinarier.

Vi kallar ofta våra egna träffar för kompetensevent. Innehållet för varje sådant skiljer sig åt, med teman som spänner mellan en stor bredd av ämnen – allt från improvisation och teater till ekonomi och försäljning.

Föreningens konvent är årets största och viktigaste event. Då samlas vi för årsmöte, intern kompetensutveckling och nätverkande.

Event 2021

Samtliga event sker digitalt. Zoom-länk och senaste informationen hittar du alltid i eventet på vår Facebookgrupp. Det är också där du anmäler ditt deltagande.

7 okt 15:00-15:45

Fråga talarbyrån vad du vill!

Q&A med Athenas – med Alexander Braun, Vd och grundare

<p”>Alexander på Athenas talar om vad en talarbyrå kan göra för dig som talare och deras funktion på marknaden. Efter presentationen en live Q&A där du har chans att fråga byrån alla de där frågorna som du funderar över!

25 nov 16:30-17:30

Moderatorsrollen

med Karin Klingenstierna och Åsa Lindell

En träff med fokus på moderatorsrollen. Möt Karin och Åsa som delar med sig av sina bästa tips kring moderatorsrollen. Du ges även tid för reflektion och dialog kring detta underbara (och utmanande) yrke.

10 dec – från kl. 14.00

Julevent: Mötesplats IRL

Om rekommendationerna tillåter kommer vi att ses fysiskt på Rönneberga konferens på Lidingö i Stockholm för en dag och kväll med kompetensevent, bubbel och middag.
Mer information under hösten. Members only.

Vill du veta mer?