Intranät

Glömt dina uppgifter?

Medlem Mia Liljeberg

Ledarskap, Strategi, Organisationsutveckling

Mia Liljeberg brinner för att hjälpa företag och organisationer att använda potentialen i sina medarbetare. Hon hjälper till att kartlägga hur styrning, ledarskap och kommunikation hänger ihop så det enkelt går att kalibrera om för att släppa loss energin och engagemang i strategisk riktning.Hennes breda internationella erfarenhet från 5 kontinenter med flertalet branscher ger många anekdoter och exempel.

Mia Liljeberg är känd som en inspirerande och kunnig föreläsare. Certifierad mötesfaciliator, CPF enligt IAF och även internationell TEDx-talare.  Hennes föreläsningar och utbildningar varvar fakta med anekdoter och deltagarna får med sig såväl egna insikter som verktyg att användas efteråt.

Med 18 års internationell erfarenhet inom kommunikation och ledarskap från de flesta branscher, delar hon med sig av anekdoter och egna erfarenheter som ger hög igenkänningsfaktor. Hon är även författare och gav 2012 ut sin första bok om att kommunicera med bilder ”Låt bilden göra jobbet” som har grunden i hur våra hjärnor bearbetar information.

Mia är ingenjör i botten och har tidigare arbetat som chef, rådgivare och projektledare. Hennes breda erfarenhet gör att hon lätt kan möta alla typer av målgrupper och företag. Hon har vidareutbildat sig inom bland annat journalistik, pedagogik, storytelling och ledarskap.

Mia Liljebergs föreläsningar bygger på upplevelsebaserat lärande med aha-upplevelser från deltagarnas erfarenheter och stor interaktion. Alla föreläsningar är utformade så att deltagare får med sig konkreta verktyg som kan användas direkt efter föreläsningen.

Workshops och utbildningar finns såväl färdigpaketerade som kundanpassade.

Varje möte är en miniatyr av er organisationskultur.

Är du redo att uppgradera? – självledarskap för medarbetare
Arbetsglädje 2.0

Odla kultur – skörda resultat

Leda i förändring

Förändring som håller – uppgradering!

Svenska och engelska

Swedbank
TeliaSonera
Sveriges kommuner och landsting
Stockholms läns landsting
Folksam

Talar på branschkonferenser nationellt och internationellt.

Workshopledare/facilitator, Mötesledare

Sagt om Mia

Om ni verkligen vill göra en förändring i ert sätt att tänka och agera så är Mia rätt person att hjälpa er!

EVA LÅNGHOLM, Svenska Dagbladet