Utbildningar och Events

Varje år genomför vi ett antal event och utbildningar – de flesta för medlemmar och några tillsammans med andra aktörer i branschen. Vissa är planerade i god tid innan – men lika många uppstår spontant bland våra medlemmar, i form av meet-ups eller interna webinarier.

Vi kallar ofta våra egna träffar för kompetensevent. Innehållet för varje sådant skiljer sig åt, med teman som spänner mellan en stor bredd av ämnen – allt från improvisation och teater till ekonomi och försäljning.

Föreningens konvent är årets största och viktigaste event. Då samlas vi för årsmöte, intern kompetensutveckling och nätverkande.

 

Internationella talarkonvent

För dig som vill inspireras av talarkollegors tips och visdom runt om i världen, eller själv föreläsa där, så följ denna länk till Global Speakers Federation och framtida events.

Vill du få inbjudningar till våra öppna event och utbildningar utan kostnad?

Laddar Evenemang

Såklart är det enklaste och bästa att betala en riktigt PR-agent att skriva press-releaser och skapa en mediebild. Men tänk om du är som jag, och inte har riktigt råd. Barnen vill trots allt ha mat (flera gånger om dagen dessutom).

Därför har jag i alla år tvingats jobbat på egen hand med min närvaro i media. När jag i augusti 2022 tog fram min kommunikationsstrategi för extern PR hittade jag hem på riktigt. Den innehöll mina mål och vad jag ska kommunicera för att lyckas nå ut.

Expertmedverkan i Morgonstudion, Aftonbladet, Expressen, Svenska Dagbladet, Studio Ett i P1 och en massa fina artiklar i lokalpress har blivit konkreta resultat.

 

Eventet sker via zoom med Henrik Pallin och är endast för medlemmar (Zoom-länk kommer på Talarföreningens Facebooksida inom kort)

Henrik delar med sig av sina bästa tricks, sämsta erfarenheter och kör break out session där ni tillsammans kan skissa på de första byggstenarna i era strategier!

 

 

Till toppen