EXPAND!

– Your eloquence & enterprise

 

2019 års konvent blir en tillställning du inte vill missa. Under temat ”Expand! your eloquence & enterprise” fyller vi programmet med innehåll som fokuserar hur DU kan utveckla din business och dig själv som talare.

Vi ser fram emot att ta nästa steg för föreningens konvent. Nu slår vi för första gången upp dörrarna för icke-medlemmar och branschen direkt efter årsmötet. Allt för att mötesplatsen ska ge dig så mycket mervärde, lärande och kontakter som det bara går!

LATE BIRD?
Maila vår konventgeneral på sofia@karlssonwiktorsson.se så försöker vi lösa det så du inte missar konventet!

AGENDA
Dagen den 10 mars samlas vi som är medlemmar för lunch, årsmöte och framtidsdiskussioner för föreningen. Klockan 18.00 öppnar vi dörrarna för vänner och blivande medlemmar. Vi får då besök av Nicklas Bergman som bla hjälper oss att spana in i framtiden och få en ökad förståelse för den artificiella intelligensens påverkan för oss talare. Kvällen fortsätter sedan med mingel, underhållande tal och fantastisk galamiddag.

Den 11 mars fortsätter konventet för alla – medlemmar, blivande medlemmar och andra intresserade i branschen. Dagen kommer att fyllas av kompetensutvecklande inslag från bla Annika R Malmberg och David JP Philips. Här får du verktyg för ett hållbart, lönsamt företagande och inspel på hur du kan utveckla talekonsten. Självklart finns också mycket utrymme för samtal och nätverkande under dagen.

HAR DU FRÅGOR?
Kontakta konventgeneralen Sofia Karlsson sofia@karlssonwiktorsson.se

Anmäl dig här»

 

Program:

SÖNDAG 10 MARS

11.00 Registrering öppnar för medlemmar.
12.00 Finns det en härlig lunchbuffé att ta del av.
13.00 Öppnar vi konventet och Talarföreningens ordförande Anders Lundin hälsar oss välkomna. Därefter tar Jon Forsell över rodret som dagens moderator.Tillsammans blickar vi såväl bakåt som framåt i föreningens historia med hjälp av Teo Härén, en av grundarna till Talarföreningen och Elias Kanaris, President Global Speakers Federation.

På eftermiddagen guidar Sofia Karlsson och Erik Mattsson (om vi väljer dem) oss igenom årsmötet som mötesordföranden. Självklart kommer det finnas massor av fika och tid för diskussioner utöver formalia och spännande beslut. Vår ambition är att alla ska bli nöjda.

17.00 Avslutas årsmötet och om allt går som planerat har föreningen en ny styrelsen och en massa kloka och roliga planer för kommande verksamhetsår.
17.30 Dörrarna öppnas för mingel och vi välkomna gäster, branschfolk och talare/moderatorer som ännu inte är medlemmar. Mingel, inspiration och nätverkande i massor.
19.00 Slår vi upp dörrarna till en fantastisk middag där My Gross och Staffan Taylor tryggt kommer guida oss genom kvällen och se till att vi skrattar på rätt ställe. Tal, sång och meningsfulla samtal utlovas!
23.59 För att vi ska mäkta med vara pigga även dag två slutar det officiella programmet för dag 1 här.

MÅNDAG 11 MARS

08.30 Öppnar vi dörrarna för nytillkomna.
09.00 Åsa Rydhard, dagens moderator, hälsar oss välkomna till dag två på konventet.

Under förmiddagen kommer vi få lyssna på Annika R Malmberg som berättar om sin affärsutveckling och sin resa som talare. Vad har hon gjort rätt och vilka misstag har hjälpt henne nå framgång?

Vi kommer självklart fika!

Innan lunch möter vi också en köparpanel som delar med sig av vad de förväntar sig och söker efter när de köper in talare och moderatorer.

11.45 Nu är det äntligen lunch.
13.00 Här får du snabba tips på löpande band om hur du kan ökar din omsättning.
13.30 Parallella sessioner.

Välj själv vilka två just du vill gå på! Sessionerna kommer att ledas av :

  1. Johan Dahl
    Från framgångsrik entreprenör till självmordskandidat och tillbaka igen – fast nu till en annan slags framgång. Johan Dahl berättar om sin resa, ger sina bästa tips och delar med sig av erfarenheter om konsten att både MÅ bra och GÅ bra.
  2. Angeli Sjöström Hederberg
    Hur kan du skapa en affärsmodell som bygger din expertroll, driver affären och samtidigt frigör tid? Angeli delar med sig av hur hon som soloföretagare jobbar åtta månader om året och omsätter närmare två miljoner med hjälp av byggstenar som böcker, webbkurser, kundnätverk och underkonsulter.
  3. Michael Tegnér
    Förlaget Roos och Tegnér berättar hur en egen bok kan stärka varumärket och bidra till mer business. Varför ska du skriva en bok? Ska du göra det själv eller gå via ett förlag? Vad är viktigt att tänka på?

14.30 Nu behöver vi fika igen!
15.00 David JP Philips delar med sig av sin mentala process när han skapar innehåll, hur det är internationellt gångbart och varför det fungerar på TEDx.
15.45 Summering och reflektion efter härliga dagar tillsammans!
16.00 Konventet avslutas.

Programmets dagstider kan komma att ändra. Start och sluttiderna ligger dock fast.

Välkomna!

Partners till konventet är Athenas Talarbyrå, fackboksförlaget Roos & Tegnér samt Scandic Star Sollentuna.

HAR DU FRÅGOR?
Kontakta konventgeneralen Sofia Karlsson sofia@karlssonwiktorsson.se