Intranät

Glömt dina uppgifter?

Medlem Tomas Eriksson

Arbetsglädje, Teambuilding, Kommunikation

Tomas Eriksson är ingenjören som blev så nyfiken på vad det är som får människor att fungera tillsammans att han blev organisationskonsult. Sedan 2002 jobbar Tomas med arbetsglädje på heltid. Tomas företag har hjälpt över 600 organisationer och över 18 000 medarbetare att öka arbetsglädjen.

Tomas Eriksson passar perfekt när du och dina kolleger behöver fylla på med energi och inspiration. Föredragen handlar om det som är verkligt väsentligt för att din verksamhet ska fungera så bra möjligt.

Först blir det tyst. Sen kommer skratten – och insikterna. Efteråt säger deltagare att de vill börja använda tipsen på en gång. För vem vill inte ha mer glädje i sitt arbete?

Professionell föreläsare och teambyggare sedan år 2000.
Diplomerad Organisationskonsult
Elektronikingenjör, KTH
Mångårig erfarenhet av improviserad teater

Föredrag Arbetsglädje – Tomas Eriksson visar hur du och dina kolleger höjer arbetsglädjen omgående och hållbart över tid. Att öka arbetsglädjen är det är mest seriösa ni kan göra på din arbetsplats.

Föredrag Teamglädje – Du vet att ni har teamglädje i ditt team när alla bidrar. När olikheter i kunnande och personligheter tas till vara. Teamglädje är ett annat ord för glädjerik effektivitet i grupp.

Föredrag Feedbackglädje – Många tycker feedback är svårt. Det flesta vill ha mer. I föredraget Feedbackglädje vänder Tomas på perspektivet. Från konsten att framföra kritik till konsten att lyfta varandra.

Svenska och engelska

Swedbank
Statistiska Centralbyrån
Folktandvården
Chalmers
Uppsala kommun

Workshopledare/facilitator

Tomas också bokas som programledare för halv- eller heldagsprogram inom teambuilding, feedback, samverkan, samarbete och kommunikation.

Sagt om Tomas

"Fantastisk inspirerande. Jag har aldrig hört en människa som kan få så mycket sagt på en timme."

Försäljningskonsult, ICA Sverige AB