Intranät

Glömt dina uppgifter?

Medlem Johanna Nilsson

Kreativitet, Värdegrund, Teambuilding


✩       ✩       ✩       ✩       ✩       ✩       ✩      ✩       ✩       ✩       ✩       ✩

Gävle, 1985. Farmor & jag står tätt intill varann i det smala, trånga köket på Brynäsgatan 51 F. Vi ska baka småkakedrömmar. Men jag vill först lukta på hjorthornssaltet. Hon försöker tålmodigt övertala mig att låta bli. Jag stoppar ändå ned näsan i den lilla till synes oskuldsfulla blå påsen med de vita små kornen. Hela jag ryggar tillbaka av den intensiva doften. Tänk att något så litet kan vara så otroligt kraftfullt.

Det här var Berättelsen om barnslig iver, ett magiskt möte & drömmar som växer. Lika aktuellt för mig nu som 1985. Nyfikenheten på människor & deras drömmar är det som driver mig framåt. Nu hjälper jag andra hitta sin egen iver & magi för att de ska kunna förverkliga drömmarna i sina liv.


✩ Föreläsningar med Berättandet som tema & metod ✩


– Landa mjukt
– Fika Loss!
– Våga drömma


1) Uppstart, 2) Omstart, 3) Nystart, 4) Jubileum eller 5) annat Firande
– är 5 exempel när det passar att ha ha med mig som föreläsare.

En entusiastisk pedagog
… det är jag. Föreläsare, workshopsledare, ICF Professional Coach (PCC) och handledare. För chefer, individer och arbetsgrupper inom stödjande verksamheter. Med 20 års träning och bred erfarenhet av att leda och entusiasmera genom förändring i komplexa sammanhang.

Efter föreläsningen med mig
… har saker säkert redan hänt. Ni har troligen landat. Era egna berättelser har sannolikt vaknat till liv. Energinivån har säkerligen ökat. Och nya vägar kan mycket väl ha hunnit öppnats. Om ni själva vill förstås.

Jag lyfter berättandet till skyarna. Med min hjälp når ni magiska höjder!

 

Sagt om Johanna

Hon hade med sig ett lugn in i rummet som gjorde att jag landade direkt och kunde koppla bort allt annat.

Elin El Jaouhari, Tjejzonen