Medlem Mikael Reijer

Ledarskap, Inspiration, Mångfald

KEYNOTE SPEAKER

World Class Speaking

Varför chansa, jag heter Mikael Reijer som talat inför mer än 100 000 människor i företag och verksamheter senaste två åren i Sverige, Norge, Finland, Danmark, England, USA, Tyskland, Polen och Italien. Jag föreläser så mycket som 200 föreläsningar på ett år.

Som professionell inspirations och motivationsföreläsare lovar och garanterar jag dig att jag håller en extremt hög klass på mina föreläsningar. Jag är oftast utsedd att vara “Keynote Speaker” vid stora konferenser och mässor.
Tillsammans med min talarcoach Gun Hedlund har jag jobbat mycket med att utveckla mig som föreläsare. Jag har gjort enorma framsteg säger Gun när hon intervjuas för en dokumentärfilm som håller på spelas in om mitt liv som föreläsare.

Därför håller mina föreläsningar världsklass

Jag lägger ner ovärderligt mycket tid för att scenframträdandet ska bli en upplevelse för dig som kund och åhörare. Varje berättelse, varje steg och varje budskap i föreläsningen är noggrant skapat för att du ska erhålla stor glädje med mycket berörande personliga berättelser.

Du ska gå iväg från föreläsningen och må bättre, ha fått konkreta tips, verktyg och en tydlig process att jobba vidare med. Om du skulle vara med mig på ett arbetspass så skulle du förstå vilket jobb jag lägger ner för att du ska få det bästa när du anlitar mig som din föreläsare.

VAD SÄGER KUNDERNA?

Linda Andersson, Ung Företagsamhet Gävleborg

Mikael Reijer, det är visst något speciellt med dig! Du har mod! Du kan konsten att beröra, motivera och inspirera! Ingenting är omöjligt med rätt verktyg, målsättning, pepp och personligt ledarskap. Jag tog med mig ett stort VARFÖR. Tack för en toppenföreläsning!

Gabriel Edelbrock, styrelseordförande MIX Marknadsförening i Gävle.

Jag kan varmt rekommendera Mikael som föreläsare! Mikael föreläser med energi, känslor och en stor dos personlig storytelling.” 100 chefer som satt i publiken och gav honom högsta poäng i utvärderingen direkt efter föreläsningen, det är mycket ovanligt!!! Så han fick bli bokad på vår stora företagardag i Gävle för nästan 200 företagare och kommunens tjänstemän!

BOKA NU-Klicka här!

Sagt om Mikael

”En jättebra och inspirerande föreläsning, grymt!!"

Claes Nilsson, Sandvik