Intranät

Glömt dina uppgifter?

Medlem Mikael Reijer

Ledarskap, Inspiration, Mångfald

OM MIKAEL

Jag har ena foten i Hälsinglands vackra natur – men står samtidigt stadigt med andra foten på betongen i det multikulturella Botkyrka där jag en gång växte upp.

I min föreläsning ger jag dig kunskap om självledarskap. Du får konkreta verktyg till varför du ska göra saker och inte ge upp. Nyckeln till att lyckans är enligt mig att skapa tillit och öppenhet. Genom att du litar på andra människor mer än det förtjänar, då kommer du långt. Genom att vara en förebild får du andra att följa dig.

“Om du kan drömma det, kan du också göra det” ett citat av Walt Disney som jag själv försöker leva efter.

Intervju med mig:

https://youtu.be/5xdJISGdWpA

Med fokus på engagemang så når vi det stora målet istället för siffror där det är fokus på kortsiktiga resultat. Genom att använda berättelser ur mitt eget liv ger jag en tydlig bild av vad ett gott ledarskap kan innebära.

Jag berättar bland annat om min stora livsförändring där jag gick ner mer än 60 kilo i vikt på 120 dagar samt hur jag etablerade mig som professionell föreläsare på mindre än ett år. Jag delar med mig av mina erfarenheter och lärdomar och ger dig inspiration till att du också kan ta steget till att våga leva dina drömmar.

”Det är inget speciellt med mig”

Trailer:

I mina föreläsningar är de noggrant och entusiastiskt framtagna och jag har lagt mer än 3000 timmar på att få ihop dessa härliga minuter med inspiration och stimulerande tankar. Andra brukar säga att jag är sannerligen en föreläsare som inspirerar och ger dig idéer om hur du kan leva för att må bra och förverkliga dina drömmar och det du vill göra i livet..

Omdömen:

https://www.mikaelreijer.se/omdomen/

 

Exempel på kunder där jag föreläst:

Sagt om Mikael

”60 minuters föreläsning med Mikael Reijer är en injektion av livsglädje, tacksamhet över vår stund på jorden och ett jävlar anamma.

Christian Richtnér, Randstad