Intranät

Glömt dina uppgifter?

Medlem Lili Öst

Personlig utveckling, Ledarskap

Lili Öst är en dörröppnare, ögonöppnare och möjliggörare. Genom kraftfulla förändringsnycklar får ni insikter om er själva, era tanke- och känslomönster och ni får en direkt kraft och lust att skapa en förändring till det bättre. Med en brinnande glöd och ett engagemang utöver det vanliga föreläser Lili om attityder, fokus, ledarskap och självledarskap.

Vill ni skapa en förändring som leder både till en bättre arbetsmiljö, gladare och tanke- och känslomässigt sundare medarbetare, bättre teamkänsla och högre energinivå på jobbet? Lili hävdar att den avgörande framgångsnyckeln är att bli tanke- och känslomedveten.

Lili Öst har ett 35-årigt förhållande med scenen. Först som artist i bl a grupperna Family Four och Avec, som regissör, manusförfattare och showproducent, men sedan 2010 har hon bytt artistscenen mot föreläsningsscenen. Några år tidigare utbildade hon sig till coach med NLP inriktning och inom kommunikologi. 2012 kom första boken Jag blir vad jag tänker, och 2017 SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team.

Lilis föreläsningar ger inspiration och klarhet och hon jobbar utifrån sin tvärvetenskapliga metodik SÅ KLART-metoden genom vilken du får lära dig nya förhållningssätt till dig själv och din omgivning och du får en djupare medvetenhet om vad du har att vinna på att se möjligheter och det som redan är bra. Hon blandar in sången i sina föreläsningar, vilket ger hennes framträdanden ytterligare en dimension. Tar bland annat upp om hur man hittar och eliminerar gamla begränsande sanningar och präglingar som ”sitter i väggarna”, hur atmosfären på jobbet hänger ihop med de anställdas tanke- och känslofokus och dagliga förväntningar samt om vinsten med att aktivt välja med vilken attityd ni jobbar, kommunicerar och agerar. Lili Öst hjälper er att få insikt om hur ni enkelt kan lyfta varandra och er själva samt förstå hur ni får igång ett positivt ”flow” som kan räknas hem på sista raden och leder till en högre affärsnytta.

Sagt om Lili

”Lili Öst har verkligen förmågan att trollbinda sin publik. Att med sin positiva utstrålning få oss alla att tänka i nya banor. Och med sin vackra sångröst även ge oss en musikalisk upplevelse att minnas länge”

Madeleine Walles, Chefredaktör tidn. Nära