Intranät

Glömt dina uppgifter?

Medlem Kristina Bähr

Ledarskap, Kommunikation, Arbetsmiljö

Kristina Bähr är barnläkarspecialist, som driver eget företag sedan 2010. Kristina arbetar som föreläsare, författare, chefscoach och chefshandledare. En liten del arbetar Kristina fortfarande som konsult i skolor och är medicinskt ansvarig chef (skolöverläkare) för en skolkoncern. Sedan 2015 driver Kristina även Hjärnpodden, som haft topplacering på iTunes inom vetenskap och medicin sedan mars 2016.
Kristina är en utpräglad entreprenör och strateg, som vill se möjligheter där andra ser svårigheter och arbetar för att öka förståelsen för människors olikheter genom att förklara hur hjärnan fungerar.

I Kristinas föreläsningar får Du;

  • en överblick i hur hjärnan arbetar och fungerar
  • ökad förståelse till varför människor inte kan/vill samarbeta när de är under stress och orsakerna till det
  • sociala nycklar att ha med dig i ledarskapet för att kunna hantera människors behov på jobbet enklare.
Kristina har arbetat fackligt under större delen av sitt arbetsliv och har varit med och handlagt låsta situationer med medarbetare, ledare och organisation och Kristina har en utpräglad närvaro i sitt arbete.
Hjärnpodden hittar du på http://www.hjarnpodden.se och företaget hittar du på http://exist.se

Sagt om Kristina

Vill bara tacka dig för din föreläsning... om hur vår hjärna funkar på jobbet. Du har fått mig att åtminstone ibland tänka på att multitasking inte fungerar för min hjärna och att jag mer ska försöka att göra en sak i taget. Att jag inte ska prokrastinera, utan att jag i alla fall bör starta upp ”ärendet”. Har testat det ett flertal gånger och är så glad att det numera fungerar bättre o bättre. Jag sätter mig idag allt oftare i ett eget rum för att kunna koncentrera mig och på det sättet bli mer effektiv. Har också pratat med cheferna om eventuellt inköp av ”hörselkåpor”. Din föreläsning har verkligen satt positiva spår i min vardag.

, Sörmlands sparbank