Intranät

Glömt dina uppgifter?

Medlem Kristina Bähr

Ledarskap, Kommunikation, Arbetsmiljö

Kristina Bähr är barnläkarspecialist, som driver eget företag sedan 2010. Kristina arbetar som föreläsare, författare, chefscoach och chefshandledare. En liten del arbetar Kristina fortfarande som konsult i skolor och är medicinskt ansvarig chef (skolöverläkare) för en skolkoncern. Sedan 2015 driver Kristina även Hjärnpodden, som haft topplacering på iTunes inom vetenskap och medicin sedan mars 2016.
Kristina är en utpräglad entreprenör och strateg, som vill se möjligheter där andra ser svårigheter och arbetar för att öka förståelsen för människors olikheter genom att förklara hur hjärnan fungerar.

I Kristinas föreläsningar får Du;

  • en överblick i hur hjärnan arbetar och fungerar
  • ökad förståelse till varför människor inte kan/vill samarbeta när de är under stress och orsakerna till det
  • sociala nycklar att ha med dig i ledarskapet för att kunna hantera människors behov på jobbet enklare.
Kristina har arbetat fackligt under större delen av sitt arbetsliv och har varit med och handlagt låsta situationer med medarbetare, ledare och organisation och Kristina har en utpräglad närvaro i sitt arbete.
Hjärnpodden hittar du på http://www.hjarnpodden.se och företaget hittar du på http://exist.se

Sagt om Kristina

Tack för att du hade möjligheten att komma till oss i Upplands Väsby. Idag har jag fått en massa god återkoppling från mina medarbetare som tyckte att din föreläsning var suverän och flera av dem har nu som mission att sprida reklam för dig.

De var imponerade och blev ännu mer intresserade.

, Upplands Väsby Kommun