Medlem Johanna Nilsson

Arbetsglädje, Motivation, Inspiration

Johanna erbjuder föreläsningar om konsten att ta en paus. Pauser som ger deltagarna kraft till mer och sprider energin till fler. Hon pratar om att hitta sitt alldeles egna sätt att pausera.

Genom föreläsandet hjälper hon organisationer att stanna upp för en stund – och se vad som då händer.

Vill ni ha en arbetsplats med närvarande, trygga och idérika medarbetare? Då kan fler pauser med mer eftertanke vara vägen för er. Pauser som anpassas utifrån var och ens egna behov och som uppmuntras av ledare och chefer.

Johanna menar att pauserandet på arbetet ofta är underskattat och att fler genuina pauser bidrar till mer kraft hos medarbetarna. Det blir enklare att prioritera rätt, nya ideér ges plats och vaknar till liv och resultatet visar sig snabbare och blir bättre.

Johanna är en envis pedagog, projektledare och ICF Certified Professional Coach (PCC) från Norrland som arbetat med virvlande förändring i över 20 år. Hon är en uppskattad och personlig föreläsare inom självledarskap och relationer – och pauserandets magi.

Hon är också en erfaren mentorcoach och utbildare och arbetar inom olika branscher på svenska och engelska. Hon är en av rösterna i ICF Coachpodden, krönikör i flera tidningar på nätet och medförfattare i böcker om professionell coaching och stress.

Föreläsningar:

– Fika på fullaste allvar

– Landa mjukt

Sagt om Johanna

Fantastisk kväll för kompetensutveckling. Johanna berättar med fina bilder och stor värme och närvaro.

Margareta Brännström, projektledare och ICF Associated Professional Coach (ACC)