Intranät

Glömt dina uppgifter?

Medlem Jan Tern

Arbetsglädje, Friskvård, Målsättning

Vill du gladprestera mera?

Jan ger på ett underhållande sätt dig och din organisation många användbara tips, metoder och verktyg för att öka glädje, minska sjukfrånvaro, uppfylla fler mål och mycket annat som som ökar både arbetsglädje och effektivitet.

Jans erfarenheter till din tjänst

Jan har varit ansvarig för att utveckla hälsa och friskvård både på Volvokoncernen (strategiskt) och på Volvo IT (operativt). Han har skrivit sju böcker inom hälsoområdet och har fått pris för sina kreativa lösningar både internationellt och nationellt. Bland annat tredje pris i kategorin Världens mest innovativa kokbok (MATematik) på Gourmand Cook Book Awards i Paris och 2015 tog han fram konceptet Active Health Concept som starkt bidrog till att Arken Hotel & Art Garden Spa fick pris som årets spa-konferensanläggning.
Han har en pedagogisk bakgrund och har arbetat med utbildningar och föreläsningar i över 20 år. Allt detta har säkert bidragit till att tidningen Konferensvärlden rankat honom som en av de fem bästa föreläsarna inom Hälsa/stress.

Effekten av hans föreläsningar/workshops

Allt Jan gör syftar till action, så att det blir positiva förändringar efter han har besökt er. Av den anledningen pratar han inte så mycket om ATT:et: att det är viktigt att sova, träna med mera för det vet redan folk i allmänhet. Istället pratar han om VARFÖR:et, HUR:et,och VAD:et så att man faktiskt får till en förbättring utifrån sin egen situation.

Föreläsningarna innehåller en kombination av vetenskapliga studier, best practices och hans egna erfarenheter kryddade med en del okonventionella idéer som får deltagarna att tänka utanför boxen. Feedbacken han får handlar ofta om det pedagogiska upplägget, att den fick deltagaren att göra skillnad, att det var både roligt och inspirerande och inte minst att deltagarna känner att de fått tips och verktyg som går att använda direkt i det vardagliga (arbets)livet.

In English?

Absolutely, Jan has been giving seminars and trainings in Europe, US and Asia. View his English speaker presentation.

Vill du veta vad som händer i hans yrkesliv? Besök då hans Facebooksida Jan Tern Förför eller skicka en förfrågan på Linkedin.

Sagt om Jan

Du behöver inte vara bra för att börja, men du måste börja för att bli bra.

Jan Tern, Personbästa AB