Intranät

Glömt dina uppgifter?

Medlem Henrik Mattsson

Kommunikation, Arbetsglädje, Personlig utveckling

Henrik är en framstående föreläsare som tillhör de mest etablerade i Sverige. Han har coachat och utbildat närmare 100 000 personer sedan 1999. Henrik arbetar främst som föreläsare/utbildare inom Proaktiv konflikthantering och kommunikation, men även som coach för chefer och mental coach för bl.a. elitidrottare.
Han får alltid väldigt höga utvärderingar och är en stark scenpersonlighet som förmedlar mycket kunskap, visdom, värme och humor. Hans föreläsningar är energirika och roliga med många aha-upplevelser. Hans förmåga att engagera och få människor att tänka i nya banor ledde till att han (tillsammans med Gillis Herlitz och Sofia Norberg), blev nominerad till Sveriges bästa talare 2007. Under 2000- talet har han vid upprepade tillfällen varit synlig i media såsom Aftonbladet, Må Bra, LIV, Svenska Dagbladet, SVT och TV 4 för att nämna några.
Ni kan anlita Henrik för både kortare inspirationsföreläsningar och längre utbildningsinsatser allt utifrån era behov och önskemål.
Teman som Henrik främst anlitas för är: Proaktiv konflikthantering, kommunikation, arbetsglädje, säljande kundservice, ledarskap och medarbetarskap.

Sagt om Henrik

”Jag har aldrig någonsin tidigare haft en sådan inspirerande och kunskapsgivande föreläsare och jag har aldrig på så kort tid lärt mig så mycket! Jag har ofta väldigt mycket att göra och befinner mig därmed ofta i en stressad tillvaro men efter denna föreläsning har jag så många knep att ta till och prova för att ta kontroll över de situationer där jag är på väg att förlora den. Jag lärde mig så otroligt mycket om mig själv och hur jag kan utveckla mitt psyke inom såväl arbete som privat. Jag skulle helt ärligt kunna prata (skriva) om denna karl i evigheter, men han måste helt enkelt upplevas.”

Nathalie Lindblom, Stud. Linköpings Universitet