Intranät

Glömt dina uppgifter?

Medlem Helena Ivarsson

Arbetsglädje, Organisationsutveckling, Personlig utveckling

”Att lysa upp rummet när jag kommer, än att lysa upp rummet när jag går” är en ledstjärna för mig. Att sprida god energi,utmana mitt mod och dela med mig av min humor är mina främsta drivkrafter och i kombination med kompetenser för att leda så har jag förmågan att få med mig människor.

En annan styrka är att jag har en bred erfarenhet av många olika yrken vilket resulterar i att jag har lätt för att förstå olika behov och situationer som uppstår, ett growth mindset som älskar utveckling.
”Nya” ögon kan se mycket.

Behöver ni inspiration, workshop eller en kombination av båda? Att en grupp drivs av arbetsglädje är viktigt för framgången och lönsamheten av ert företag/organisation. För att uppnå detta behöver ni tillsammans skapa högpresterande team som drivs av lust och engagemang.  Vi kan koppla in kommunikations- och beteendeverktyget DiSC för att få till mer effektiv kommunikation och en acceptans gentemot varandras olika beteenden och temperament. Detta är ingen quick fix men när ALLA på arbetsplatsen känner att de har ett värde, är en bit i det berömda pusslet och får lov att vara sig själva fungerar arbetsplatsen på bästa sätt ur många perspektiv. 
Hur ska medarbetaren utvecklas och nå sitt fulla potential om den inte vet hur? Kompetensutveckling blir allt viktigare för att få ”stuns” i verksamheten.

FÖRELÄSNINGAR, WORKSHOPS eller en kombo:

ArbetsglÖdje
Kommunicera mera
Värdegrund och Spelregler
Succé börjar inifrån – självledarskap genom mod och glädje
Modern grupputveckling – högpresterande team som drivs av mod och glädje
Glädjekurs med Kulturbyggarcoachen

Sagt om Helena

”Helena är ett energiknippe som sprider både värme, glädje och insikter. Hon gav oss verktyg som verkligen kan leda till en kulturförändring och som vi gärna jobbar vidare med”

Jeanette Hall, VA Syd, Malmö