Medlem Gunnar Söderberg

Arbetsglädje, Försäljning, Ledarskap

Gunnar Söderberg är föreläsare, moderator och författare. Han har bakgrund som kommunikatör, men har även själv varit chef. Han har jobbat med karriärrådgivning, arbetsrätt och grupputveckling tillsammans med människor. Idag föreläser han på heltid för att få organisationer och människor att växa, att bli bättre på att hantera stress samt skapa ett framgångsrikt arbetsklimat. En metod han använder sig av är av så kallad Gamification där man tar inspiration från spel-världen in till arbetsmiljön för att positivt påverka atmosfären och resultaten.

Sagt om Gunnar

Bakgrund

Utbildningsmässigt är jag kommunikatör i grunden. Jag har arbetat som chef och med chefer. I många år har jag varit anställd av fackförbund och det är grunden till att jag kan mycket om arbetsrätt. Egenskaper som talare har jag från scen som standupkomiker, föreläsare och konferencier. Utöver det har jag även jobbat mycket som säljare.

Smakprov

Det bästa är såklart att se mig live, men för att testa koncept så gör jag ofta en Pecha Kucha på ämnet och några av dem har även filmats och kan fungera som smakprov på hur jag är på scen som föreläsare.

Kundomdömen

Den bästa belöningen är de som berättar hur bra de tyckte att det var och ger omdömen som dessa.

Vi anlitade Gunnar Söderberg som moderator för en tredagars konferens med deltagare från Island, Norge, Danmark, Finland och Sverige.

Gunnar är väldigt professionell, trevlig, lösningsfokuserad och bra på att anpassa sig till olika situationer. Han är bra på att bedöma när han ska ta täten och när han ska låta deltagarna ta större plats.

Vi är mycket nöjda med att ha anlitat Gunnar som moderator och kan varmt rekommendera honom för liknande uppdrag.

Samuel och Malin, Idrotts- och föreningsförvaltningen i Göteborgs Stad