Intranät

Glömt dina uppgifter?

Medlem Fredrik Härén

Kreativitet

”The Global Conference Speaker” – Fredrik Härén har specialiserat sig på att tala på global konferenser och i sammanhang där det är deltagare från många olika länder. Han är en av världens mest globalt bokade talare och har blivit inbjuden att föreläsa i mer än 60 (!) olika länder på 6 kontinenter. Enbart förra året talade han i 22 olika länder på 5 kontinenter.

I över 20 års tid har Fredrik arbetat som föreläsare, de senaste 15 åren uteslutande som föreläsare och författare och med världen som sitt arbetsfält. Han har gjort mer än 2000 föreläsningar med en minsta publik av 3 personer och den största med mer än 40000 personer.

Fredrik har en unik förmåga att inspirera och förmedla kunskap på ett sätt som går hem hos alla typer av nationaliteter. Hans specialitet är därför nu att tala på globala konferenser. Han har skrivit 9 böcker, som har sålt i över 250 000 exemplar och översatts till 15 språk. Hans bok ”The Idea Book” var inkluderad i ”The 100 Best Business Books of All Time”.

Sveriges enda (?) Certified Speaking Professional (CSP). En av endast 30 ”CSPGlobal” i världen. ”Årets Talare i Sverige” 2007. Vald till en av ”Sveriges Bästa Talare genom tiderna” av SAJ.

Affärskreativitet – Fredrik har föreläst om kreativitet i näringslivet i över 20 år. Pratar om ämnet utifrån många olika aspekter: ”Kreativitet och service”, ”kreativitet och försäljning”, ”kreativt ledarskap”, ”Kreativitet och förändring” osv osv.

Talar nu mer också på temat: One World – One Company – om vad det innebär att vara ett ”Truly Global Company.”

Svenska och Engelska (Föreläser oftare på Engelska än på Svenska).

BMW, KMPG, EY, Ericsson, IKEA och hundratals andra världen över.