Medlem Elisabeth Wahlin

Inspiration, Motivation, Arbetsglädje

Elisabeth Wahlin är en mycket uppskattad föreläsare, inspiratör och författare. Hon brinner för att inspirera och ge energi till andra och bjuder på härliga motivationsföreläsningar som peppar inom ämnen som drivkraft, energi, inställning och bemötande – fyra hörnstenar för en bättre arbetshälsa och glädje i vardagen.

Hennes föreläsning ”100% inspiration” är en verklig kick och svarar bland annat på följande frågeställningar:

• Hur hittar du dina drivkrafter?
• Vad krävs för att orka mera och inte ge upp?
• Hur bemöter du dig själv och andra?

Med glimten i ögat, humor och en sprudlande entusiasm bjuder hon på en riktig ”feelgood föreläsning” med storytelling, interaktivitet och ett unikt bildspel.

Elisabeth anpassar sina föreläsningar efter målgruppen och kan även specialskriva material vid förfrågan.

Elisabeth har en lång erfarenhet som ledare och entreprenör och är känd för sin medryckande entusiasm och genuina egenskap att se möjligheter oavsett utmaning.

Hennes inspirationsböcker ”YES! 100% inspiration” och ”NU! Det är aldrig för sent” bjuder på fantastiska berättelser från verkliga livet som visar på människans drivkraft, mod och förmåga att hitta nya vägar.

Certifierad inom Enneagrammet (personprofilering) samt NLP Practioner.

100% inspiration
– om drivkraft, motivation och hur du hittar energin till vardags.

En underbar inspirationsföreläsning om att finna nya möjligheter på livets krokiga vägar och spännande avfarter.

Elisabeth delar med sig av en egen drivkraftsmodell och energiboost-program. En plattform som hjälper dig att motivera både dig själv och andra – såväl i arbetslivet som privat.

Vägen till målet är inte alltid spikrak, men vi bär alla med oss förutsättningar att lyckas med det vi vill i livet. Att tro på sin egen förmåga och att göra vad du kan, med det du har, där du är – kan bli början på något nytt.

Effekten av föreläsningen:
Insikt om sin egen drivkraft gör det enklare att fatta rätt beslut och ger energi och välbefinnande i vardagen.

Nyttjande av egna energigivare bidrar till bättre hälsa, livslust, glädje och ökar förmågan att se möjligheter.

Förståelse om sin egen inställning och bemötande leder till en öppnare attityd och mer välkomnande sätt.

Föreläsningen har olika tidsformat från 45 min till 1,5 timme.

Svenska, Engelska

Ett smakprov:
Eva Rahkonen, PHILIPS
Sonja Johansson, GRANT THORNTON
Lars Jarder, NEMO-Q INTERNATIONAL
Ewa Goos, BABOR SVERIGE
Lena Fransson Nordalen, KNIVSTA KOMMUN
Åsa Löfgren Jansson, 1,6 miljonerklubben

Konferencier,Mötesledare
Elisabeth har även en lång erfarenhet som mötesproducent och projektledare och håller gärna i trådarna vid möten, events och jubiléer, där det finns behov av en konferencier eller en mötesledare som leder mötet framåt.

Sagt om Elisabeth

Inspirerande, engagerande och lyhörd!!
Elisabeth bjuder på sig själv och sina erfarenheter på ett sätt som trollbinder lyssnaren. Det blir aldrig en tråkig stund och hennes sätt att motivera och inspirera gör att man går därifrån med en känsla av värme och hopp!

Lena Fransson Nordalen, Knivsta Kommun