Medlem Elisabeth Wahlin

Föräldraskap, Motivation, Personlig utveckling

Elisabeth Wahlin bjuder på inspirerande motivationsföreläsningar som peppar och skapar nya tankebanor inom ämnen som drivkraft, energi, inställning och bemötande. Hennes föreläsning ”100% inspiration” är en verklig kick för själen!                                                                                 Elisabeth föreläser även om ADHD ur ett föräldraperspektiv – riktad till skolpersonal och anhöriga. En föreläsning som inte lämnar någon oberörd.

Att uppmuntra sin inre drivkraft och tänka ”det är aldrig kört” har hjälpt mig många gånger på livets krokiga vägar och spännande avfarter.  I roller som företagsledare, entreprenör och förälder till ett barn med särskilda behov har detta förhållningssätt givit mig nyckeln till att söka nya möjligheter i varje situation. Livet är som en kontorsstol – det handlar oftast om inställning!

Lång erfarenhet som ledare och entreprenör.

Författare till boken ”YES!” – berättelser om mod, vägval, glädje och drömmar.

Certifierad inom Enneagrammet (personprofilering) samt NLP Practioner.

100% inspiration
En inspirationsföreläsning inom drivkraft, energi, inställning och bemötande.

I sin föreläsning berör Elisabeth områden som inre drivkraft, energi
och förmågan att hitta nya vägar. Hon delar med sig av en egen
drivkraftsmodell och energiboostprogram, som hjälper dig att inspirera och motivera både dig själv och andra – såväl i arbetslivet som privat.

ADHD – hinder eller möjlighet?!
om ADHD till vardags ur et föräldraperspektiv

Elisabeth Wahlin tar med dig på en resa genom bokstavskombinationer,
utredningar, behandlingar och hur hon hjälper sitt barn med ADHD genom skola och pubertet. Med både allvar och humor speglar hon hinder och möjligheter och ger konkreta tips på nödvändiga strategier för att klara vardagen i hemmet och dialogen med skolan. Elisabeth anpassar föreläsningarna efter målgruppen och kan även specialskriva material vid förfrågan.

Svenska, Engelska

Eva Rahkonen, PHILIPS
Sonja Johansson, GRANT THORNTON
Lars Jarder, NEMO-Q INTERNATIONAL
Ewa Goos, BABOR SVERIGE
Lilian Lagerström , NACKA KOMMUN

Konferencier,Mötesledare

Jag har en lång erfarenhet möteskoordinator och projektledare och håller gärna i trådarna vid möten, events och jubiléer, där det finns behov av en konferencier eller en mötesledare som leder mötet framåt.

Sagt om Elisabeth

"Föreläsningen 100 % Inspiration är en fullständig smällkaramell av nya, överraskande men också härligt välbekanta godisbitar med hög igenkänningsfaktor. Den gav oss precis den kick vi behövde av inspiration och nytänkande och då den är helt anpassad efter målgruppen blir föreläsningen verkligen effektiv."