Intranät

Glömt dina uppgifter?

Medlem Caroline Larsson

Motivation, Personlig utveckling, Ledarskap

http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=3421712

Jag arbetar som inspirations föreläsare sedan sex år tillbaka, Allianz Brand Ambassadör sedan 2017 och är även före detta golfproffs. Jag har vunnit både EM & VM i handigolf och är idag en efterfrågad föreläsare som reser världen över för att tala för både stora och små företag. Priser & medaljer i all ära, men det är inte det som föreläsningarna handlar om – de handlar om hur du lyckas hantera tuffa utmaningar genom att spela det mentala spelet rätt, motivera dig själv & våga omfamna det som också känns svårt.

Jag är övertygad om att vi kan påverka vårt eget liv genom att välja hur vi agerar och vilka tankar vi väljer att tänka.
För att berika mina föreläsningar som grundar sig på min egen erfarenhet av att bli proffs, hantera utmaningar och göra comeback har jag dessutom utbildat mig till både NLP Practitioner och NLP Business Master level för Kjell Enhager och Magnus Kull. Tillsammans med strategier i världsklass och erfarenhet i bagaget föreläser jag med mycket engagemang och positiv energi. Tuffa utmaningar förmedlas med lätthet genom att fokusera på vikten av glädje, passion och mental inställning. Jag lyckas få åhörarna att vakna upp & reflektera över sin egen glädje, motivation och hur de själva kan växa genom att ta eget ansvar. Jag föreläser både på svenska & engelska och erbjuder två olika inspirerande föreläsningar, ”Enastående” – om mål, motivation & perspektiv samt min splitter nya föreläsning
”Going Pro” – om medkänsla, ansvar & mental tuffhet.

Sagt om Caroline

När Caroline berättar sin historia går det inte att värja sig. Det är en berättelse som kunnat förmedla smärta och sorg men som med hjälp av Carolines fantastiska berättarförmåga istället blir en mycket stark historia om kraften i levnadsglädje, tron på möjligheter och en ung människas beslutsamhet. Det finns något för alla och alla tillfällen i hennes berättelse.

Anders Svensson, Vice VD, ICA Sverige