Intranät

Glömt dina uppgifter?

Medlem Antoni Lacinai

Arbetsglädje, Försäljning, Ledarskap

Vill du bli bättre på att leda, sälja och samarbeta? Ser du en koppling mellan kommunikation, arbetsglädje och resultat? Det gör jag med.

Kommunikation mellan människor är så grundläggande att vi ibland glömmer att även det är en färdighet som går att bygga upp. Särskilt i en alltmer digital värld där det är så lätt att slänga iväg ett mess, mejl eller chatt. För er som vill bli bättre chefer, team, säljare, talare, kollegor osv finns mycket att hämta, både på hur vi sätter motiverande mål och hur vi kommunicerar i möten med andra, för att prestera bättre. Detta är vad jag ägnar min vakna tid åt att studera, utbilda andra i och föreläsa om. Här är mitt TEDx på ämnet: https://www.youtube.com/watch?v=zvcbn6WtJvQ

Jag tar också med sig mina egna färdigheter in i rollen som moderator på konferenser och facilitator för workshopen. Du kan även läsa någon av de böcker inom kommunikation, mål och möten jag skrivit (ibland tillsammans med andra).

Koppla ihop dig på LinkedIn. En utmärkt plats att hålla kontakten.”

Antoni Lacinai är av Sveriges främsta kommunikationsföreläsare med fokus på hur vi presterar på topp i möten med andra. Han anses också vara en av landets bästa moderatorer.


Författare av elva böcker inom kommunikation och motivation, internationell föreläsare och moderator, kommunikationstränare
Certifierad NLP practitioner, ICF Coach, Mental trainer practitioner, Extended DISC mm
Chefspositioner i näringslivet inom försäljning och marknadsföring.

20 SANNINGAR OM KOMMUNIKATION – för dig som vill leda, sälja och samarbeta. Kan också heta MISSFÖRSTÅ MIG FEL eller KOMMUNIKATIVT LEDARSKAP eller KOMMUNIKATIONENS MYSTERIER för att nämna några varianter.

MÅL – Sätt dem. Nå dem. Ha kul på vägen.

EFFEKTFULLA MÖTEN – virtuella eller i samma rum

Samtliga föreläsningar görs anpassade till er. Det är alltså inga föreställningar a la one-size-fits-all.

Svenska och Engelska

Ericsson
Höganäs
Mobilia
Teknikföretagen
Telecom City
Svensk Ventilation

Konferencier,Workshopledare/facilitator,Mötesledare

Som moderator och facilitator är Antoni branschoberoende. Här leder han processer, workshops, paneldiskussioner, intervjuer, och prisutdelningar.

Sagt om Antoni

"Again thanks for your great contribution and your brilliant way in helping us to conduct the day. Really appreciated!"

Cristiano Allocci, Head of Barilla, Nordic