Intranät

Glömt dina uppgifter?

Medlem Annika Telléus

Kommunikation, Ledarskap, Teambuilding

Lyssna människor klokare och världen bättre!

När vi verkligen lyssnar på varandra så skapar vi relationer fulla av tillit vilket leder till ökad kreativitet och hållbara resultat. Lyssnar vi dessutom på oss själva blir vi tydliga, äkta och hittar vår rätta plats. Världen blir bättre.

Annika belyser och lockar fram den inneboende kraft och outforskade potential som finns i att lyssna. Hennes många självupplevda berättelser berör och flyttar perspektiv. Vi kan alla lyssna – men vi behöver bli bättre.

Vill du bli bättre på att lyssna på din kund? Efter att ha byggt upp H&Ms kundinsiktsarbete och ha lyssnat på kunder i stora delar av världen delar Annika med sig av sina erfarenheter och ger dig konkreta tips du kan använda direkt.

Annika Telléus, pionjär inom e-handel, som jobbat globalt med affärsutveckling och ledarskap på H&M där hon också la grunden för H&M’s kundinsiktsarbete.

Hon är utbildad maskiningenjör och textilekonom med påbyggnad inom psykologi, coaching och NLP.

Idag driver hon Utvecklingsverkstan AB och är en uppskattad talare och eftertraktad kursledare inom ledarskap och kommunikation.

Hon skriver dessutom krönikor åt Framgångspodden och assisterar Kjell Enhager och Magnus Kull på kursen Coachande ledarskap.

Korta klipp från föreläsningar:
Lyssna människor klokare och världen bättre
från Kunskapsdagarna i Nyköping 2019

Hur ser du på dig själv? (Malaga 2018)

Sagt om Annika

Du är trovärdig, klok och kul. Du bjuder in oss till ett ämne som vi alla känner till, men som vi kan tjäna så mycket på att utveckla.