Medlem Anna Tebelius Bodin

Motivation, Kommunikation, Psykologi

Jag är pedagog, föreläsare, författare och utbildad i inlärningspsykologi vid Harvard University. Sedan examen 2004 har jag arbetat med lärande och gett över 500 föreläsningar runt om i Sverige och utomlands. Jag fokuserar på hjärnan och psykologin bakom inlärning och motivation. Med vetenskaplig grund formar jag konkreta metoder för att stärka förmågan att lära och leda lärande. Det är intresseväckande innehåll som berör och engagerar. Under 2017 kom min fjärde bok: Vad varje pedagog bör veta – om hjärnan, inlärning och motivation. Det handlar om så varierade saker som fokus, minne, hormoner, presentationsformat, hanteringen av stress och detaljerna som gör skillnad.

Sagt om Anna

Anna, du är en helt förträfflig föreläsare med oerhört mycket värdefull substans. Du serverar inga klyschor eller bättre begagnade citat. Du levererar fakta pedagogiskt och samtidigt känslosamt där du också påvisar betydelsen hur man använder sin hjärnkapacitet för både inlärning och välmående.(...) Detta var bland det bästa jag hört både till innehåll och presentation

Kristina Cohn Linde, Marknadsföreningen i Göteborg