Som medlem har du möjlighet att skriva artiklar/krönikor som publiceras på vår hemsida. Alla artiklar du skriver syns även på din egen medlemsprofil. Artiklar på vår hemsida ska syfta till att stärka vår bransch, komma med tips och tricks i yrket som föreläsare och moderator. De är inte till för att marknadsföra våra föreläsningar eller utbildningar utan snarare att lyfta särskilda delar av vår kompetens. Joakim Jardenberg har exempelvis skrivit en artikel om clickers på scenen. Liknande guider och analyser av arbetsredskap som vi använder oss av är utmärkta exempel på vad som passar som artikel.

Hur gör man då för att att skriva en artikel? Jo, det är givetvis busenkelt!

• Logga in på din talarprofil (länk till inloggningen)
  • Klicka på Articles i vänsterspalten och sedan på Add new
  • Skriv, skriv, skriv. Lägg till några bilder om du tycker det är fint.
  • Ladda upp en ”Featured image” (högerspalten). Det är den bilden som kommer direkt under artikelns rubrik men även ligga på vår första sida och puffa för artikeln.
  • Dela länken i Talarföreningens Vänner på Facebook

Lycka till