1. Logga in på föreningens konto på zoom med användaren info@talarforeningen.se (lösenord får du av Henrik Pallin) välj  Schedule A Meeting.
    schedule-web.gif
  2. Välj och vraka bland inställningarna men de viktigaste är.
    • Topic: En välformulerad rubrik / tema på mötet.
    • When: Välj datum och tid. Tänk på AM/PM.
    • Duration: Mötets längd.
    • Host Video: Se till att du har valt att du som HOST har video igång.
    • Participant Video: Se till att deltagarna har video och ljud i klickat.
    • Audio Options:  choose whether to allow users to call in via Telephone only, Computer Audio only, Telephone and Computer Audio (both), or 3rd Party Audio (if enabled for your account).
    • Dial in From: Välj Sweden så kommer det ett telefonnummer för inringande mötesdeltagare.
    • Require Meeting Password: Inget lösenord.
    • Enable join before host: Godkänn att deltagare ansluter sig före den som är värd.
    • Mute Participants Upon Entry: Se till att INTE ha den här ikryssad.
    • Use Personal Meeting ID: DEN HÄR ÄR VIKTIG, för enkelhetens skull så blir det samma mötes-ID på alla våra zoom.
    • Default to HD Video: If you enable this option, the participant view will always default to HD video automatically (if the feature is available via the Account Settings).
    • Record the meeting automatically: Check this if you want the meeting to be automatically recorded. Select if you want it to be recorded locally (to your computer) or to the cloud (zoom.us/recordings).

4. När du är klar klickar du på COPY INVITATION och distribuerar inbjudan på Facebook.
31688042-b7bb-4dba-9528-616441f912db.png

453053fa-3615-4878-a12e-4e08c0a18a06.png

5. När det är dags att hålla mötet loggar du in på din Zoom-klient med info@talarforeningen.se och START MEETING

Lycka till!