Nedan listas alla våra medlemmar.
Vill du enbart se medlemmar som pratar om ett specifikt ämne så klicka på ämnena här:

Digitalisering, Effektivitet, Friskvård, Företagande, Föräldraskap, Juridik, Kommunikation, Konst, Kost & Matlagning, Kreativitet, Krishantering, Kultur & Hobby, Ledarskap, Marknadsföring, Massmedia, Miljö, Missbruk, Motivation, Målsättning, Mångfald, Omvärld, Organisationsutveckling, Pedagogik & Skola, Personlig utveckling, Politik, Psykologi, Relationer, Teambuilding, Underhållning, Vård & Omsorg, Yrkesgrupper, Äventyr & Resor, Övrigt

TalareModeratorer

För- och efternamn Kategori KORT INFO Mer info

Alexander Holmberg

Talare,Moderator

Alexander Holmberg är en erfaren och erkänd föreläsare inom kommunikation och ledarskap, specialiserad I utveckling av chefskap och den mellanpersonliga kommunikationen.
Alexander medverkar frekvent I Tidningen chef, som karriärexpert samt utbildare i ledarskap, samt SVTs gomorron Sverige som ledarexpert.

More...

Annica Thorberg

Talare

Annica Thorberg talar om hur B2B-företag bör ändra sin digitala affärsstrategi, marknadsföring och kommunikation för att öka sitt digitala varumärke, få fler leads, fler spännande medarbetare och ökad tillväxt. Om man som företag inte är aktiva, sticker ut och tillhandahåller affärsnyttigt "content" i sina digitala och sociala medier kommer kunder och medarbetare att vända sig till andra konkurre

More...

Antoni Lacinai

Talare,Moderator

Antoni Lacinai är av Sveriges främsta kommunikationsföreläsare med fokus på hur vi presterar på topp i möten med andra. Han anses också vara en av landets bästa moderatorer.

More...
More...
More...
More...

Birgitta Björk

Talare,Moderator

Vill du ta nästa kliv i din karriär eller vinna mer mark med ditt företag? Få en karriärboost av en erfarna och rutinerade ledarskapscoach?
Företag och organisationer behöver utveckla sig men att genomföra ett förändringsarbete kräver en modig, strukturerad och närvarande ledare.

Vad utstrålar du i rollen som ledare? Hur uppfattas du i förhandlingsrummet

More...

Charlotta Rydholm

Talare,Moderator

Charlotta Rydholm besitter en otrolig förmåga att engagera, inspirera och få människor som kommer i hennes väg att tänka nytt, utmana gränser, våga satsa – tro på sin ingivelse, erfarenhet och sig själv.

More...

Charlotte Signahl

Talare

Charlotte Signahl är inte rädd för att ta tag i de tuffa, obekväma frågorna. Tvärtom – hon gör det med nöje! Med smart humor och skarpa formuleringar avdramatiserar hon svåra, aktuella ämnen och gör dem lättare att ta tag i. Målet är att du på allvar ska kunna börja göra din omgivning mer jämställd, jämlik och rättvis.

More...

Daniel Donlind

Talare

Från bråkstake på gatorna till prisbelönt boxare. Daniel Donlind har med blod, svett och en massa motivation lärt sig hur man själv skapar förutsättningar för att lyckas, även om man är på en plats där inga möjligheter erbjuds. Daniel fightas inte bara i boxningsringen, utan också för att hjälpa andra att hitta sin riktning i livet - både ungdomar som vuxna.

More...

Dennis Westerberg

Talare

Dennis Westerberg är föreläsare, författare, coach och podcast-profil. De senaste åren har han coachat, föreläst och uppträtt för tusentals människor, i olika sammanhang.

Nyligen fick han motta utmärkelsen ”Årets föreläsare 2015”, av förmedlingsbyrån SAJ, som i över 20 år arbetat med de allra främsta.

Dennis har precis gett ut boken ”Bara en tanke. – Din guide till villkorslöst välmående."

More...

Sofia Antonsson

Talare

Sofia Antonsson är dietist, IBS-expert och författare av flertalet böcker samt flitigt förekommande i tv och annan media. Hon föreläser om vikten av balans i livet och magen, om kost, andning och stresshantering i vardagslivet och hur dessa faktorer samverkar för en god hälsa.

More...

Elisabeth Wahlin

Talare

Elisabeth Wahlin bjuder på inspirerande motivationsföreläsningar som peppar och skapar nya tankebanor inom ämnen som drivkraft, energi, inställning och bemötande. Hennes föreläsning "100% inspiration" är en verklig kick för själen!

Elisabeth föreläser även om ADHD ur ett föräldraperspektiv - riktad till skolpersonal och anhöriga. En föreläsning som inte lämnar någon oberörd.

More...

Ergin Özdemir

Talare

Ergin Özdemir är föreläsaren som brinner för olikheter, inkluderande
ledarskap och entreprenörskap. Med ett entusiastiskt driv delar han med sig
utav sina kunskaper och egna erfarenheter med fakta som baseras på
forskning och vetenskap. Han vill vägleda er och se möjligheterna med
inkluderande ledarskap och vad det kan bidra i er organisation.

More...

Erik Mattsson

Talare,Moderator

Erik Mattsson är föreläsare och rådgivare i kommunikation samt moderator. Han utbildar i hur vi kan bli bättre på att presentera, bemöta, övertyga, berätta, beröra och skapa goda möten. Humor är hans vapen. Han illustrerar istället för att påstå och med sin stora förmåga att exemplifiera lockar han både till skratt och insikter. Han utbildar i kommunikation på Chalmers.

More...

Sonia Elvstål

Talare

Mitt liv började när mitt vänstra ben kapades – genom mina föreläsningar berättar jag hur det kan vara på det viset. Med järnvilja och obotlig optimism har mitt CV fyllts på med allt från mitt deltagande i SVT1 ”Mot alla odds”, grundare av Piratfestivalen till demolerad robot i TV-serien ”Äkta människor”. Möjligheter. Bara möjligheter. Boka mig för föreläsning.

More...

Eva Jarlsdotter

Talare,Moderator

It all began as pure survival instinct. To overcome the an everyday life permeated by stress Eva Jarlsdotter and her family began using LEAN in their home. Today she is a bestselling author to the book 'From Frustration to flow with lean@home'. As the pioneer behind the concept she also gives inspiring lectures.

More...

Fredrik Härén

Talare

"The Global Conference Speaker" - Fredrik Härén har specialiserat sig på att tala på global konferenser och i sammanhang där det är deltagare från många olika länder. Han är en av världens mest globalt bokade talare och har blivit inbjuden att föreläsa i mer än 60 (!) olika länder på 6 kontinenter. Enbart förra året talade han i 22 olika länder på 5 kontinenter.

More...

Gabriella Wejlid

Talare

Gabriella Wejlid är en inspirerande föreläsare inom kreativitet och hjärnträning. Med ett energifyllt seminarium med mycket övningar får hon deltagarna att upptäcka helt nya sätt att förhålla sig till sin egen hjärna. Hon har i 10 års tid utbildat företag, kommuner och organisationer i hur man tänker nya tankar, hittar möjligheter och tränar upp de funktioner i hjärnan som man vill träna upp.

More...

Stefan Hyttfors

Talare

Acclaimed futurist, author and global speaker focused on disruptive technologies, behavioral change and next generation leadership. Awarded Swedish Speaker of the Year 2012 and 2014.

More...

Klas Hallberg

Talare

Klas Hallberg är en enastående scenpersonlighet som har en närmast ofattbar förmåga att skapa engagemang hos sin publik. Han är sedan många år en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare och har utsetts till Årets talare tre gånger.

More...

Jan Gunnarsson

Talare

Jan är en erfaren, kunnig och inspirerande författare och föreläsare som hjälper ledare och medarbetare att säkerställa en välkomnande kultur i verksamheter och platser. Som författare till åtta böcker inom värdskap, bemötande, service, samverkan och ledarskap är Jan en av landets mest anlitade föreläsare och har inspirerat sin publik vid över 1800 tillfällen i Sverige och internationellt.

More...

Johan Norén

Talare

"Passar ledare, ledningsgrupper och bolag generellt om inte annat så får man sig själv en tankeställare och blir enkelt otroligt motiverad." 
- David Rönnberg CEO Indiska Magasinet AB

More...

Joakim Jardenberg

Talare,Moderator

En platshållare för ingressen.

More...

Johan Dahl

Talare

Det är när människor MÅR bra som företag GÅR bra.

Med världens enklaste resultatgaranti* levererar Johan Dahl inspirerande föreläsningar om försäljning, förändring och förbättring både på jobbet och privat.

Vill du ha en mental och känslomässig vitamininjektion som både känns i kroppen och som syns på sista raden så är Johan rätt föreläsare för dig.

More...

Johan Dahl

Talare

Johan Dahl är inspirationsföreläsaren som levererar energifyllda föreläsningar om försäljning, förändring, service, ledarskap samt personlig utveckling. Hans föreläsningar riktar sig till dig som vill ha nya resultat i både arbets- och privatlivet - resultat som både känns i kroppen och som syns på sista raden.

More...

Johnny Sundin

Talare,Moderator

Johnny Sundin has the unusual ability to impart knowledge succinctly and entertainingly, as he takes us on an instructive journey in the landscape of the mind, directing our awareness to the manifold possibilities to be found there. Johnny Sundin has a unique style of visual rhetoric and offers clear examples what he wishes to share with his audience. A dramatic and inspiring speech is guaranteed.

More...

Jon Forssell

Talare,Moderator

”Väck inte den björn som sover. Skjut den.” är Jons motto. I en digital, interaktiv föreläsning, jämför Jon dina sanningar med global forskning, så att du kan ersätta dina gamla attityder med kunskap.

Med ca 700 genomförda intervjuer, 80 större event och utmärkta omdömen är Jon en rutinerad, men fortfarande nyfiken moderator. Värme, humor och noggranna förberedelser är hans kännetecken.

More...

Kenth Åkerman

Talare More...

Lennart Paulsson

Moderator

Högst betyg av Sveriges moderatorer. Startade P&P Meetings år 2009 för att agera som möteskonsult och moderator på heltid. Ingår som ledamot i Svenska Eventakademin på programledarstolen. Han leder nätverk i affärsutveckling och producerar egna kunskapsseminarier. Författare till två böcker om möten. Ger årligen ut priset Årets Talare tillsammans med sju företag inom retorik och kommunikation.

More...

Lisa Ekström

Talare

Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström sina åhörare på ett unikt vis. Hennes idé att kamoja från andra, människor, branscher eller situationer och göra det ännu bättre inspirerar och utvecklar.

More...

Mats Lewan

Talare,Moderator

Mats Lewan är framtidsspanaren som förbereder både företag och individer för en teknikdriven förändring som är betydligt större än de flesta föreställer sig. Hans föredrag skakar om och skrämmer upp men ger samtidigt hopp, inspiration och insikt om hur vi kan påverka framtiden och ta vara på möjligheterna.

More...

Mia Liljeberg

Talare,Moderator

Mia Liljeberg brinner för att öka förståelsen om vad som händer när människor möts. Hon delar med sig av sina insikter på ett lättsamt sätt och hennes verktyg går att använda direkt. Hennes breda internationella erfarenhet med flertalet branscher ger många anekdoter och exempel. Mias inspirerande föreläsningar spänner från personligt ledarskap och mötesteknik till företagsövergripande värderingar

More...
Talare,Moderator More...

Pernilla Warberg

Moderator

Moderator/Konferencier/projektledare mötesindustrin

More...
Talare,Moderator More...

Sabinije von Gaffke

Moderator

Sabinije von Gaffke är en uppskattad & efterfrågad moderator, programledare, debattledare och konfrancier i Sverige och internationellt, med utmärkta referenser och rekommendationer efter varje utfört uppdrag. Ex på tidigare uppdrag: Nordic Business Forum, SAAB, Electrolux, Nasdaq OMX, Axel Johnson, TEDx, Super Content Marketing, The Supply Chain Conference, Brilliant Minds.
Flytande engelska.

More...

Claes Schmidt / Sara Lund SaraClaes

Talare

Claes Schmidt, inspiratör, entreprenör, musiker och f.d. marknadschef på Skånes största konferens och nöjesanläggning, blev känd som "Sara Lund" över hela landet när han "kom ut" som transvestit 2003. Claes föreläser alltid som "Sara". Dels för att han är transperson, men också för att det utmanar åhörarens sätt att tänka.

More...

Staffan Ehde

Talare

När åhörarna tar av sig säkerhetsbältet och ställer sig upp infinner sig ofta en insikt om hur möjligheter blivit problem och hur man kan vända på det. När bättre, snabbare och billigare inte räcker längre måste vi tänka annorlunda, men hur gör vi det? Staffans har som syfte att slunga oss ur den mentala loopen och landa säkert på fötterna.

More...

Staffan Taylor

Talare

Staffan Taylor är en av Sveriges mest bokade unga föreläsare. Vid 25 års ålder har han startat en organisation som utbildar unga människor i självledarskap och entreprenörskap och föreläser nationellt på såväl företag och skolor om vikten av att implementera självledarska som ett förhållningssätt hos varje individ. Sedan 2011 spelare han även i Storbritanniens innebandylandslag

More...

Tomas Eriksson

Talare,Moderator

Tomas Eriksson är ingenjören som blev så nyfiken på vad det är som får människor att fungera tillsammans att han blev organisationskonsult. Sedan 2002 jobbar Tomas med arbetsglädje på heltid. Tomas företag har hjälpt över 600 organisationer och över 18 000 medarbetare att öka arbetsglädjen.

More...

Ulrika Schelwander

Talare,Moderator

Ulrika är en energisk och inspirerande ledare, coach och författare.
Ulrika brinner för att dela med sig av kunskaper om vad som skapar utveckling och hjälpa ledare och medarbetare att bli bättre på att förstå och hantera människor, samspel och grupper. Hon vill inspirera ledare till att jobba mer med reflektion och sin emotionella intelligens, att de ser människan.

More...

Ulrika Sedell

Talare,Moderator

Med värme, humor och allvar föreläser Ulrika Sedell om ledarskap och självledarskap. Utifrån hennes bok Bortom glastaket beskrivs vad som krävs för att uppnå jämställda strukturer och ett värderingsstyrt ledarskap. Vidare hur flexibilitet och förändringsvilja ökar i verksamheten genom att känslan av egenmakt ökar hos individen. Ulrika föreläser, processleder grupper och handleder chefer.

More...

Veigo Laurits

Talare

Veigo Laurits är en drivande karriärvägledare och rådgivare med brinnande intresse för integration.

Han med sin relativt korta arbetslivserfarenhet har redan lyckats medverka framgångsrikt i att coacha och utveckla människor med utländsk bakgrund för att bemöta den Svenska arbetsmarknaden.

More...